Milák Kristóf 100 pillangó

Caeleb Dressel győzött a férfiak pillangóúszásának 100 méteres számátban a tokiói olimpián. 1 day agoMint ismert Milák Kristóf a legjobb idővel kvalifikálta magát a száz pillangó péntek kora esti döntőjébe a budapesti vizes világbajnokságon és szeretne 49 másodpercen belüli időt úszni.


Master Tilak Mehta Master Nihal Raj Gcpa 2020 Child Prodigy Children Kid Chef

Milák Kristóf 5014 mp 2.

. Péntek délután Szabó Szebasztián 50 gyors Milák Kristóf 100 pillangó Molnár Dóra és Burián Katalin. 17 hours agoMilák Kristóf második aranyérmét szerezte a budapesti vizes világbajnokságon. Milák Kristóf olimpiai döntője 100 pillangón.

1 day agoMilák Kristóf verhetetlen pillangón immár háromszoros világbajnok - Ezúttal nem kellett világcsúcs az aranyhoz. Milák Kristóf a legjobb idővel jutott be a 100 méter pillangó elődöntőjébe a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. A magyar versenyző éremesélyeit tovább javította.

2 days agoMilák Kristóf megszerezte a második aranyérmét a hazai vizes vb-n. 23 századmásodpercen múlott az arany amely a világcsúcsot úszó Caleb Dressel nyakába került. Naoki Mizunuma japán 5094 3.

Milák Kristóf a legjobb idővel jutott be a 100 méter pillangó elődöntőjébe a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. Péntek este az olimpiai arany- és ezüstérmes Milák Kristóf elképesztő magabiztossággal megnyerte a férfi 100 méteres pillangóúszás döntőjét a hazai rendezésű úszó-világbajnokságon ezzel a 22 éves úszó megszerezte pályafutása első világbajnoki címét a 100 méteres versenyszámban is. 1 day agoMilák Kristóf 100 méter pillangón is aranyérmes lett.

A HVG-ben kitartunk nem. Joshua Liendo Edwards Kanada 5097. Milák Kristóf aranyérmes 100 méter pillangón is.

Milák Kristóf ezüstérmet szerzett 100 méter pillangón a tokiói olimpián. Milák Kristóf újabb aranyérmet nyertFotó. Milák Kristóf úszás sport.

Csak nem az egyik oligarcha áll ott Orbán Viktor mellett. Milák Kristóf a 100 pillangó fináléjában a délutáni úszóprogram élőben. Milák Kristóf 5014 másodperc.

Nagymedencés világbajnoki aranyát szerezte. A mai győzelmével saját harmadik a magyar úszósport történetének pedig 34. 1 day agoMilák Kristóf második aranyérmét szerezte a budapesti vizes világbajnokságon.

A 22 éves olimpiai bajnok Milák kedden világcsúccsal védte meg címét 200 méter pillangón és a rövidebb a távon is ott van a favoritok között. 1 day agoRemek idővel magabiztos versenyzéssel nyert. 2 days agoMilák Kristóf a legjobb idővel jutott be a 100 méter pillangó elődöntőjébe a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

Csudai Sándor - Origo. 1 day agoFérfi 100 méter pillangó világbajnok. Csütörtök este a 100 méteres pillangóúszásban olimpiai ezüstérmes Milák Kristóf a legjobb idővel nyerte a versenyszám középfutamát a hazai rendezésű vizes-világbajnokságon ezzel bejutott a péntek esti fináléba.

Bodnár Patrícia Index Némethet kivéve nem voltak különösen boldogok a váltó tagjai. Milák Kristóf aranyérmet nyert 100 méter pillangón pénteken a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. A sikerrel egy tízes elit tagja lehetne.

A hazánkban zajló vizes világbajnokság eddigi egyik legnagyobb szenzációja hogy előbb kedden a 100 gyorstól majd szerdán a teljes világbajnoki szerepléstől is visszalépett az amerikaiak hétszeres olimpiai és 14-szeres világbajnoka Milák Kristóf legnagyobb riválisa a 100 méter pillangón Caeleb Dressel. 1 day agoMilák Kristóf aranyérmes lett 100 méter pillangón a vizes világbajnokságon. Milák Kristóf a második hosszon csak megközelíteni tudta a riválisát és.

2 days agoMilák Kristóf a legjobb idővel jutott be a 100 méter pillangó döntőjébe a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. Joszif Miladinov Bulgária 5093 3. A 22 éves úszóklasszis ezúttal a 100 méter.

A 200 m pillangón világcsúccsal elért vb-cím után péntek este ismét Milák Kristófra szegeződött a Duna Aréna és a világ szeme. 100 m férfi pillangó. Milák Kristóf 5018 másodperc 2.

Ezt még gyakorolni kell öt éve nem úsztunk együtt nekem különben is nehéz évem volt majd az Eb. Milák Kristóf aranyérmet nyert 100 méter pillangón pénteken a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. Milák Kristóf aranyérmet nyert 100 méter pillangón vasárnap a budapesti úszó Európa-bajnokságon.

Szabó Szebasztián végül nem indult el ebben a számban. Illyés Tibor MTI A 22 éves magyar versenyző aki kedden 200 méteren világcsúccsal védte meg címét 5014 másodperces idővel csapott célba. Mizunuma Naoki Japán 5094 3Joshua Liendo Edwards Kanada 5097.

FÉRFI 100 MÉTER PILLANGÓ 1. Aztán jött a 100 méteres pillangóúszás ami viszont egy legendás párharc felejthetetlen állomása volt. Burián Katalin 200 háton míg Kapás Boglárka 400 gyorson szerzett bronzérmet a Duna Arénában.

Mizunoma Naoki Japán 5094. 1 day agoMiután kedden győzött férfi 200 méter pillangón Milák Kristóf pénteken a 100 méteres pillangóúszásban is aranyérmet nyert a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon számolt be az MTI. Joshua Liendo Edwards kanadai 5097.

Milák Kristóf aranyérmet nyert 100 méter pillangón pénteken a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. 2 days agoMilák Kristóf világcsúccsal védte meg vb-címét 200 m pillangón Fotó. A 200 méteren aranyérmes magyar úszó a második legjobb idővel az ötös pályáról várta a finálét.

Milák Kristófbudapesti vizes világbajnokságaranyérem100 méter pillangó. 1 day agoMilák Kristóf aranyérmes 100 méter pillangón. A 22 éves magyar versenyző - aki kedden 200 méteren világcsúccsal védte meg címét - 5014.

Nyolcadik napjához érkeztünk a budapesti vizes világbajnokságnak. Nagymedencés világbajnoki aranyérmét szerezte meg. 1 day agoVizes vb.

Molnár Dóra a hetedik Burián Katalin a nyolcadik idővel bejutott a. A 22 éves olimpiai bajnok Milák kedden világcsúccsal védte meg címét 200 méter pillangón és ezen a távon is ott van az esélyesek. Farkas Bazsi 2022-06-24 185243 Második vb-aranya ez a klasszisnak.

Milák bejelentkezett a 100 pillangó aranyérmére is Fotó. A 22 éves magyar versenyző aki kedden 200 méteren világcsúccsal védte meg címét 5014 másodperces idővel csapott célba. 2 days agoHolló Balázs Milák Kristóf Németh Nándor Márton Richárd Galéria.

Milák 5014-gyel ért be elsőként a célba. A szám kétszeres amerikai világbajnoka végig az élen haladva nyert. Milák önmaga harmadik a magyar úszósport történetének 34.

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. 2 days agoGöbölyös András 20220623. A második helyen csapott célba 4968-os Európa.

Csudai Sándor - Origo. Legyen Ön az első. Szabó Szebasztián végül nem indult el ebben a számban.

A 22 éves magyar versenyző - aki kedden 200 méteren fantasztikus világcsúccsal védte meg címét - 5014 másodperces idővel csapott célba megszerezve ezzel önmaga és a magyar küldöttség második érmét. Milák Kristóf a 100 pillangó döntőjében is a 4. Milák Kristóf 5014 2.

Férfi 100 m pillangó Európa-bajnok. 1 day agoMilák Kristóf aranyérmet nyert 100 méter pillangón pénteken a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. 1 day agoHolló Balázs Milák Kristóf Németh Nándor Márton Richárd Galéria.

Még senki sem szólt hozzá. Mindenki tudta hogy Milák aranyérmes lesz 200 pillangón és az is teljesen egyértelmű volt hogy a legnagyobb ellenfele Caeleb Dressel a 100 méteres versenyszám fő esélyese de a magyar olyan bombaformában volt hogy szakértők azért nem adták oda előre az aranyat.


Pin On Cool Cars


Pin On Cosas De Formula 1


Pin On Cosas De Formula 1


Cesar Augusto Cielo Filho Nadador Brasileiro Campeao Olimpico Dos 50 Metros Livre Nos Jogos Olimpicos De Pequim Em 2008 Onde Tambem Conquistou Uma Medalha De

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel